Ne propustite blockchain okupljanje ove subote

Svi ljubitelji blockchain tehnologije doći će na svoje sljedećeg vikenda!

Naime, udruge UBIK (Udruga za blockchain i kriptovalute) i StoneBlock u suradnji sa Split Tech Ciy organiziraju blockchain okupljanje i donose zvučna imena industrije koja će zainteresirati one koji možda nisu u previše kontaktu s blockchainom.

Sastanak će se održati u subotu (17. travnja) u vrtu udruge Kvart, na Papandopulovoj 3 (Trstenik) s početkom u 15 sati, a gosti predavači su Jovica, programer evanđelista u Ava Labs i Miloš, programer u MVP Workshop . Prijave za okupljanje zatvorene su putem interneta, zbog poznatih ograničenja u vezi sa prikupljanjem dozvoljeno je 25 sudionika.

Međutim, uhvatili smo se u koštac i s tim problemom - iskoristit ćemo sve prednosti tehnologije i pokrenuti FB prijenos uživo za one koji žele pratiti predavanja. 🙂

DNEVNA AGENDA 15:00: Govor domaćina: Udruga StoneBlock - Edi Sinovčić / Toni Trivković 15:05: Prezentacija UBIK-a / StoneBlock / STC i zajednička suradnja 15:15: Jovica Popović - Ava Labs: Uvod u AVAX / Avalanche / Pitanja i odgovori 16:00 Miloš - MVP radionica: Uvod u MATIC / Poligon / Pitanja i odgovori 17:00: Panel: skaliranje sloja 2 - pregled Vidimo se!

Predlažemo da požurite s registracijom za okupljanje jer je broj sudionika ograničen!

Radujemo se umrežavanju i zanimljivom sadržaju te se radujemo što ćemo se uskoro naći pred mnogo većom publikom! 🙂

Čitaj više