Stone Block

Potičemo

Potičemo inovacije, obrazovanje, istraživanje i razvoj blockchain tehnologija. Podržavamo i pokrećemo nove projekte.

Dijelimo

Dijelimo znanje, informacije, povezujemo ljude, održavamo događaje, valoriziramo i podržavamo druge inicijative.

Educiramo

Osnažujemo i educiramo javne / privatne sektore koji koriste blockchain tehnologiju te organiziramo radionice i prezentacije.

StoneBlock has the vision to be the temelj blockchain zajednice na kojoj ćemo zajednički sastaviti popis inovacija.

Želimo biti temeljna poticajna podrška za daljnji razvoj tehnologije i mreže inovatora.

Zašto postojimo?

Naš kamen temeljac i ciljevi su otkriti, stvoriti i podržati blockchain rješenja. Želimo se povezati, informirati, educirati i stvoriti jaku zajednicu inovatora. Predani smo stvaranju dubokih partnerstava - unutar i između industrije i vlade, da bismo podijelili znanje, prepoznali mogućnosti i stvorili digitalnu budućnost koja će biti transparentnija, nadahnjujuća, sigurnija i pravednija.

Kako utječemo?

Mi dijelimo, obrazujemo, podržavamo i potičemo; Pojedinci, tvrtke, institucije, startupi, javna tijela i šira javnost o potencijalu najveće tehnološke evolucije u povijesti. Mi smo zagovornici; regulatornoj jasnoći kako bi se Hrvatska mogla natjecati na tržištu blockchain inovacija.

Tko se može pridružiti?

Pojedinci
Nudimo svim zainteresiranim pojedincima i tehnološkim entuzijastima da se pridruže mreži Udruge Stone Block. Kao član moći ćete pristupiti našim događanjima, umrežavanju, obrazovnim programima, vijestima, informativnim sastancima, ponudama posla, pravnim savjetima, pristupu savjetnicima i sudjelovanju u novim projektima.
Tvrtke i institucije
Nudimo privatnim i javnim institucijama, nevladinim organizacijama i svim organizacijama da postanu članovi Udruge Stone Block. Udruga može pomoći svima da istraže i primijene mogućnosti blockchain tehnologija, razumiju pravne aspekte i imaju potrebne stručne savjete.
Partneri
Međusobno poticanje i suradnja osnova su udruge stoga smo otvoreni za razvoj naših odnosa sa svima koji žele biti dio blockchain putovanja na kojem ćemo zajedno graditi nove projekte, nova rješenja i poslovne mogućnosti.
Započnite s pridruživanjem
Novosti

Vijesti

3 svi 2023

StoneBlock CEO: Nervous investors will be eliminated from the market

Vijesti

24 velj 2024

Shift in Perspective? Donald Trump Expresses Acceptance of Bitcoin

Vijesti

24 velj 2024

Kraken Seeks Court’s Rejection of SEC Lawsuit

Naši projekti

Our portfolio projects