Stone Block

Blockchain Udruga

Potičemo

Potičemo inovacije, obrazovanje, istraživanje i razvoj blockchain tehnologija. Podržavamo i pokrećemo nove projekte.

Dijelimo

Dijelimo znanje, informacije, povezujemo ljude, održavamo događaje, valoriziramo i podržavamo druge inicijative.

Educiramo

Osnažujemo i educiramo javne / privatne sektore koji koriste blockchain tehnologiju te organiziramo radionice i prezentacije.
Stone Block ima viziju biti temelj blockchain zajednice na kojoj ćemo zajednički sastaviti popis inovacija. Želimo biti temeljna poticajna podrška za daljnji razvoj tehnologije i mreže inovatora.

Zašto postojimo

Naš kamen temeljac i ciljevi su otkriti, stvoriti i podržati blockchain rješenja. Želimo se povezati, informirati, educirati i stvoriti jaku zajednicu inovatora. Predani smo stvaranju dubokih partnerstava - unutar i između industrije i vlade, da bismo podijelili znanje, prepoznali mogućnosti i stvorili digitalnu budućnost koja će biti transparentnija, nadahnjujuća, sigurnija i pravednija.

Kako utječemo

Mi dijelimo, obrazujemo, podržavamo i potičemo; Pojedinci, tvrtke, institucije, startupi, javna tijela i šira javnost o potencijalu najveće tehnološke evolucije u povijesti. Mi smo zagovornici; regulatornoj jasnoći kako bi se Hrvatska mogla natjecati na tržištu blockchain inovacija.

Kako se uključiti?

Pojedinci

Nudimo svim zainteresiranim pojedincima i tehnološkim entuzijastima da se pridruže mreži Udruge Stone Block. Kao član moći ćete pristupiti našim događanjima, umrežavanju, obrazovnim programima, vijestima, informativnim sastancima, ponudama posla, pravnim savjetima, pristupu savjetnicima i sudjelovanju u novim projektima.

Tvrtke i institucije

Nudimo privatnim i javnim institucijama, nevladinim organizacijama i svim organizacijama da postanu članovi Udruge Stone Block. Udruga može pomoći svima da istraže i primijene mogućnosti blockchain tehnologija, razumiju pravne aspekte i imaju potrebne stručne savjete.

Partneri

Međusobno poticanje i suradnja osnova su udruge stoga smo otvoreni za razvoj naših odnosa sa svima koji žele biti dio blockchain putovanja na kojem ćemo zajedno graditi nove projekte, nova rješenja i poslovne mogućnosti.
Započnite s pridruživanjem našoj zajednici

Najnovije vijesti

Nadolazeći događaji

Nije pronađen nijedan događaj!

Naši partneri