Naš temelj i ciljevi su otkrivanje, stvaranje i podržavanje rješenja temeljenih na blockchain tehnologiji.

Pružiti savjete i edukaciju javnim tijelima u cilju donošenja boljih i korisnijih propisa. Želimo se povezati, informirati, educirati i stvoriti jaku zajednicu inovatora. Ovi se inovatori suočavaju s regulatornim minskim poljima, dok zakonodavci moraju prijeći na složena pitanja zaštite potrošača i sigurnosti te nejasne propise. Želimo poboljšati okruženje javne politike kako bi blockchain tehnologije mogle napredovati. Predani smo stvaranju dubokih partnerstava - unutar i između industrije te vlade, kako bismo podijelili znanje, prepoznali mogućnosti i stvorili digitalnu budućnost koja će biti transparentnija, nadahnjujuća, sigurnija i pravednija.

Stipe Plejić

Predsjednik StoneBlock. Endemski izvršni direktor. Makroekonomist. Blockchain entuzijast.

Milan Mašanović

Endemski COO. Tehnička analiza, dugoročni investitor u kriptovalute i serijski poduzetnik.

Denis Kulušić

IT pravnik, NFT kolekcionar, poduzetnik.

Ivan Čizmić

Odvjetnik, stručnjak za korporativno i informatičko pravo.

Dijelimo, educiramo i podržavamo;

Pojedince, tvrtke, institucije, startupi, javna tijela i šira javnost o potencijalu najveće tehnološke evolucije u povijesti. Mi smo zagovornici; regulatorne jasnoće kako bi se Hrvatska mogla natjecati na tržištu blockchain inovacija. Mi Koordiniramo; s industrijom, projektima, javnim i privatnim skupinama kako bi naglasili važnost utjecaja blockchaina na društvo. Stone Block radi na širenju znanja i osnaživanju javnog i privatnog sektora da koriste blockchain tehnologiju u korist društva u cjelini.

Koordiniramo;

S industrijom, projektima, javnošću i usklađenim grupama kako bismo istaknuli važnost utjecaja na društvo. Stone Block radi na širenju znanja i osnaživanju javnog i privatnog sektora da koriste tehnologiju blockchaina u korist društva u cjelini.
Stone Block ima viziju biti temelj blockchain zajednice na kojoj ćemo zajednički graditi popis inovacija. Želimo biti temeljna poticajna podrška za daljnji razvoj tehnologije i mreže inovatora. Naziv "Stone Block" - potječe od riječi "stijena" kao primjer čvrstog temelja i riječi "blok" koja sadrži popis transakcija (informacija) na blockchainu. Mi kao Stone Block imamo viziju biti temelj blockchain zajednice na kojoj ćemo zajednički graditi popis inovacija. Želimo biti temeljna poticajna podrška za daljnji razvoj tehnologije i mreže inovatora.