Postani član

  • Pojedinci
  • Tvrtke i institucije
  • Partneri

Nudimo svim zainteresiranim pojedincima i tehnološkim entuzijastima da se pridruže Stone Block Udruzi. Kao član moći ćete pristupiti našim događanjima, umrežavanju, obrazovnim programima, vijestima, izravnim informacijama, tjednim informacijama, ponudama posla, pravnim savjetima, pristupom savjetnicima, identificiranjem prilika za suradnju, sudjelovanjem u novim projektima i mnogim drugim.

Nudimo privatnim i javnim institucijama, nevladinim organizacijama i svim organizacijama da postanu članovi Stone Block Udruge. Uz sve prednosti kao „Pojedinci“ i vidljivost u zajednici, udruga može svima pomoći da istraže i implementiraju mogućnosti blockchain tehnologija, razumiju pravni aspekt i imaju potrebne stručne savjete. I daje organizacijama personalizirani pristup.

Uzajamno poticanje i suradnja osnova su udruge, pa smo otvoreni za razvoj odnosa sa svima koji žele biti naši punopravni partneri gdje ćemo zajedno graditi nove projekte i rješenja.

Pored organizacija za provjeru, obavljamo i sve implikacije sustava blockchain. Posebno vam možemo pomoći u procesu omogućavanja obrazovnih događaja, radionica i stvaranja blockchain razmišljanja; u svrhu istraživanja mogućnosti blockchain tehnologija, olakšavanja pilot projekata implementacije.

Tijekom ovog postupka pomoći ćemo vam da riješite probleme i izazove primjene blockchain tehnologije. Stvarajući mogućnosti, pronalazeći partnere, profesionalne usluge i savjetovanje, snažno potičemo rast inovacija i sudjelovanje u blockchain rješenjima. Za više informacija kontaktirajte nas na [email protected]

Pridruži se

Ispunite sljedeći obrazac kako bismo vas mogli upisati kao punopravnog člana naše udruge sa svim prednostima zajednice. Nakon toga možete očekivati našu e-poštu s daljnjim koracima.

    Ti si:    Vaša privatnost nam je važna! Sa svim se vašim podacima postupa u skladu s pravilima o privatnosti. Vaši osobni podaci korišteni su isključivo u svrhu registracije i neće se koristiti u bilo koje druge svrhe.