Pokretanje Endemic — NFT društvenog tržišta

Uzbuđeni smo što možemo najaviti alfa lansiranje Endemski — prva društvena mreža NFT marketplace za umjetnike, kolekcionare i kupce.

Endemic je decentralizirano tržište za digitalnu imovinu na Ethereum blockchainu koje omogućuje:

  • Umjetnici kako bi svoje radove postavili na internet, izgradili portfelje, prodali umjetnost i komunicirali s drugima
  • Kolekcionari otkriti nešto rijetko i jedinstveno među ručno biranim brojem umjetnika svjetske klase
  • Kupci uložiti u sjajne komade i dobiti siguran pristup datotekama koji potvrđuju da su originalni

To su stvari koje rade sva druga NFT tržišta, znamo. Ali... (uvijek postoje ali)

...iako su dobri u tome što rade, htjeli smo to pobijediti model usluga plus iskustvo. Recimo to ovako — uvijek su postojale tvrtke koje prodaju prijenosna računala, a tu je i Apple — koji prodaje individualnost. Ili Pepsi i Coca Cola (kladim se da ste se upravo sjetili Božića).

Shvatio si poantu.

Tim oko Endemica uspijeva podržati lokalne umjetnike i pomoći im da ostave trag u svijetu umjetnosti. Želimo povezati ljude oko pravih vrijednosti, educirati i poticati događaje iz stvarnog života i umrežavanje. Učvrstiti endemske lokalne umjetničke zajednice kako bi postali jedna endemska globalna umjetnička zajednica.

S obzirom na to, vrijeme je da saznate našu glavnu razliku od ostalih NFT tržišta.

Povezivanje putem umjetnosti i blockchaina

Commision portrait of Morgan Freeman made by Endemic artist Damir Žitko.

Glavna karakteristika endema je ovo - svi se korisnici mogu povezati.

Sjećate se kada ste pogledali sliku i pitali se koja je priča iza nje? Što je umjetnike toliko rastužilo ili tko je taj starac olovkom napravio portret? U Endemic-u možete pitati umjetnika upravo to (ili bilo što što vam padne na pamet) i uistinu razumjeti sliku koja vam je zapela za oko. Pogotovo nešto poput ovog narudžbenog portreta Morgana Freemana koji je napravio endemski umjetnik Damir Žitko. Nevjerojatno, zar ne?

Uz razne integracije kao npr lajkovi, komentari, bloganjeitd., umjetnici imaju koristi od dubljih veza sa svojim pristašama, dok kolekcionari i kupci mogu puno bolje doživjeti umjetnost prije odluke o kupnji. Također, društvena interakcija između korisnika čini platformu mjestom uistinu punim života.

Govoreći o ispunjenju života, što je bolje od opuštajuće umjetnosti izložbe i NFT festivali? Korisnicima ćemo omogućiti ekskluzivno pravo interakcije putem nadmetanja i kupnje na umjetničkim izložbama u virtualnom prostoru. Tematski fokus izložbi bit će na glavnim globalnim događajima i događanjima s društveno osviještenim i angažiranim pristupom.

Nikada ne možete požaliti zbog nevjerojatnog iskustva umjetničkog festivala, pogotovo ako su uključeni NTF-ovi, zar ne? Pa, imamo na umu neke stvarne događaje iz života. Planiramo organizirati NFT festivali u reprezentativnom prostoru Umjetničkih galerija.

Višednevni festival zamišljen je kao platforma za upoznavanje i povezivanje s ljudima s umjetničke i start-up scene s razmjena ideja i primjera dobre prakse, kroz jačanje resursa i sinergije.

Endemski će imati a snažan pečat i utjecaj na lokalnu zajednicu kroz edukativne i humanitarne aktivnosti kroz niz planiranih događanja u stvarnom svijetu.

Nadalje, pričekajte dok ne vidite naše Ilustracije. Kustoski tim Endemic ručno je odabrao brojne umjetnike svjetske klase iznimna umjetnost (što je razlog zašto smo platformu nazvali Endemic). S druge strane, domaći umjetnici iz cijelog svijeta dobivaju svoje tržište bez velikih ulaganja i razvoja softvera. Mogu prodavati izravno obožavateljima, koristeći nove tehnologije kako bi svoj rad prikazali široj publici i zarađivali više.

Što je ispod haube?

Premium umjetnička stanica — je NFT tržište koje je izrađeno po narudžbi, umjetnički kreator usredotočen na kvalitetnu umjetnost s naglašenim i razvijenim komponentama društvenih mreža te prilagođen u kripto sferi. Mi to radimo dalje Aurora a zatim ga premostiti do Blizu s integracijom.

Endemic je specijalizirani projekt, rezultat testiranja s drugim platformama, učenja, poboljšanja nesavršenosti i davanja konačnog dodira. Usput smo već okupili ogromnu zajednicu i to shvatili spremni smo.

Dakle, bez daljnjeg odgađanja, najavljujemo vam naše glavno pokretanje mreže:

Pripremi se

Jer pripremamo ekskluzivne i jedinstvene umjetničke kapljice za našu zajednicu i a najava bijele liste for our governance token 😉

Pridružite se našim kanalima i saznajte više!

📰 News: | Telegramske najave | Srednji Web stranica |
📱 Socials:| Telegram | Razdor Cvrkut | Instagram |

Nešto više o nama

Naš tim je također dio Udruga Kameni blok — temelj blockchain zajednice sa sjedištem u Splitu, Hrvatska, ali djeluje globalno. S ciljem povezivanja, informiranja i educiranja u blockchainu, stvorili smo duboka partnerstva i snažnu zajednicu inovatora.

Ekipa Endemic

 

Read more from the blog

Vijesti

3 svi 2023

StoneBlock CEO: Nervous investors will be eliminated from the market

Vijesti

4 pro 2023

Alchemy Pay in partnership with Trust Wallet!

Vijesti

3 pro 2023

North Korean hackers appropriated 3 billion dollars in cryptocurrencies!